Helprotese

Står du i en situation, hvor du har mistet alle dine egne tænder, så kan vi hjælpe dig med at få dit naturlige smil tilbage. Tænderne er en stor del af ansigtet, og det har derfor stor betydning for den enkelte, at de ser ud på netop deres karakteristiske måde. Vi laver en hel protese til dig, der ser ud fuldstændigt som dine egne tænder gjorde. Det eneste du skal gøre er at medbringe et foto, hvor vi kan se, hvordan dit smil så ud før. Som en lille bonus er det tilmed muligt at rette op på eventuelle skønhedsfejl, så du får lige det tandsæt, du ønsker.

Med en hel protese kan vi sørge for, at dit udseende ikke bliver forandret, se vom du har mistet dine tænder. Kom ind forb· vores klinik til en uforpligtende, gratis forundersøgelse, hvor vi finder en løsning, der passer dine ønsker.

Hvad er en hel protese?

En hel protese er et sæt nye tænder til enten over- eller undermund. Vi fremstiller dem så de ligner dine egne tænder, før de blev dårlige. En hel protese· overmunden sidder fast ved, at der dannes et vakuum1 mellem protesen og din gane. Det er dog også muligt at fremstille en ganefri protese, som så i stedet sidder fast ved hjælp af implantater i kæben.

I undermunden er det lidt anderledes, da der ikke kan dannes det samme vakuum som i overmunden. Her vil tand protesen altså ligge stabilt på gummen, men altid kunne løftes med tungen. Det er dog også her muligt at fastsætte hel protesen med implantater, så du opnår en større tryghed for, at protesen bliver, hvor den skal.

Helproteser kan kombineres med andre tandprotesetyper, hvis det skulle være nødvendigt. Eksempelvis en hybrid/implantatforankret tandprotese eller flere forskellige typer del proteser.

Læs også om mulighederne for en immediatprotese.